stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

Fir pentru pombiere la preturi accesibile de la compania Convenda-Lux

Pentru a seta aproape orice tip de sigiliu este necesară sârmă pentru sigilare. Acest detaliu este trecut pe la mânere sau alte fragmente ale obiectului sigilat. Mai departe un fir pentru plombiere este trecut prin găurile sigiliului și prin nucleul acesteia. Miezul este rotit în jurul axei sale, de patru ori pentru a asigura o strîngere rezistentă. Ulterior, sârma nu v-a putea fi îndepărtată fără a deteriora construcția sigiliului iar asta asigură securitatea obiectului.

Sârmă pentru contoare de etanșare – caracteristici

Sârmă pentru etanșare trebuie să fie atât durabilă, cît și ușoară pentru a fi dezmembrată folosind o forță fizică medie. Firul trebuie să reziste la diferiți factori: de coroziune, temperaturi extreme, umiditate excesivă. De asemenea, ea trebuie să aibă o rezistență suficientă pentru a nu se rupe din cauza impactului fizic accidental sau din cauza unor obiecte sau fenomene: vânturi puternice, particularitățile transportării și alți factori.

Sârmă standard de sigilare de tipul Sprut, precum și pentru sigilii de plumb sunt realizate din oțel inoxidabil, cu o compoziție de carbon. Datorită acestui fapt, sârma pentru sigilare poate fi supusă factorilor diverși fără a se deteriora. Performanța ridicată este garantată datorită unei tehnologii speciale pentru fabricarea firelor. Fiecare tip de fir, are un diametru diferit, care este determinat de numărul de nuclee în firul de etanșare. Există două tipuri: în fire - pentru cele mai mici sigilii de plumb, precum și orice alt număr, în funcție de mărimea sigiliului, pentru care va fi utilizat firul. Serviciu «Convenda-Lux» prevede, de asemenea, sârmă de cupru pentru sigilarea contoarelor de apă. Și puteți comanda, de asemenea, sigilii autoadezive de la noi.

Comandă acum sîrmă de etanșare de la «Convenda-Lux», calitatea înaltă și rezistența firelor produse de noi, vă este garantată.