stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

Compania producător de sigilii din plastic

Firma «Convenda-Lux» a fost înființată în 1999 și de atunci este producătorul nr. 1 în Moldova, în comercializarea de sigilii-contoare electrice și a altor dispozitive de etanșare. Noi producem 8 tipuri sigilii proprii dintre care – 7 sunt sigilii Seria Sprout și sigilii de plumb standard.

Convenda-Lux – producător de sigilii de înaltă calitate

Suntem lider în producția de dispozitive de etanșare în Moldova și participăm foarte activ pe piața CSI. Calitatea produselor noastre de etanșare a fost confirmată în mod repetat de către experții legiști ai MAI din Republica Moldova. În plus, primim în mod regulat aprecieri de calitate din mediul expert independent, legat direct de producția de dispozitive de etanșare.

In plus, producem un sigiliu - contor electric din plastic, astfel încât clienții noștri să poată achiziționa accesibil sigilii pentru contorul de energie electrică, precum și orice alt echipament, în funcție de propriile lor cerințe privind dimensiunile sigiliului. De asemenea, producem marcaje cu laser, adăugând logo-ul companiei clientului.

Aproape fiecare client devine permanent. Doar la noi puteți achiziționa un sigiliu – contor electric. Pret accesibil și calitate garantată. În caz de necesitate, consultați specialiștii noștri pentru a afla ce sigilii se potrivesc cel mai obiectului. Noi vă oferim sfaturi detaliate, explicînd în parte despre beneficiile tuturor tipurilor de sigilii pe care le avem în stoc.