stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

Sigilii din plastic personalizate la comanda in Moldova

Firma «Convenda-Lux» are o experiență solida în fabricarea si vanzare sigilii personalizate. De aproape două decenii, companiei noastre produce sigilii numerotate din plastic și dispozitive de etanșare din plumb. Pe parcursul acestui timp, noi am studiat în detaliu industria in care lucram multi ani și am reușit să dezvoltăm propriile tehnologiile. Toate acestea, pentru a vă asigura că sigilii din plastic cu serie puteți cumpăra fără îndoială în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea lor. Puteți comanda sigilii din plastic personalizate chiar acum, dacă ne contactați cu noi la numerele de telefon indicate.

sigilii plastic personalizate

Cumpăra sigilii din plastic personalizate de la "Convenda-Lux"

Datorită eforturilor depuse de specialiștii noștri, a fost dezvoltată seria de sigiliu de securitate Sprut, care poate fi instalat pe cea mai largă gamă de obiecte industriale și casnice. Sigiliu de securitate personalizat și rezistent - este o protecție sigură împotriva accesului nepermis la instrumente de masura, dulapuri electronice și contoare. De asemenea, sigiliile din plastic cu serie — sunt o soluție optimală care v-a permite să păstrați în siguranță produsele în timpul transportului. Ele sunt o metoda ieftina de blocare a coletului, precum și în containere mari, la care accesul trebuie să fie interzis. 

Noi garantăm fabricare de înaltă calitate a fiecărui model de sigilii plastic personalizate, luând în considerare toate cererile dvs de dimensiune și designul. Dispozitivele noastre poate include logo-ul unei companii sau pot fi numerotate, în cazul în care aveți nevoie să sigilați un număr mare de obiecte. Doriți să cumpărați sigilii din plastic personalizate deja astăzi? Sunați-ne! 

Caracteristicile sigiliilor numerotate de la compania noastră

Sigiliile plastic cu serie sunt ușor de instalat, fără utilizarea de echipamente speciale pentru etanșare. Pentru etansare este necesar un cablu de oțel sau o sârmă. Dispozitivele de etanșare din plastic au nivel ridicat de rezistență și suportă cu ușurință temperaturi minime sau maxime. Imaginile și marcajele de pe sigiliul nu vor fi șterse, fiindcă pentru aplicarea lor se folosesc marcatoare laser. Fabricarea sigiliu de securitate și componentelor acestora de la «Convenda-Lux», se efectuează în conformitate cu cerințele clientului. Puteti cumpăra sigilii din plastic personalizate la prețuri accesibile la compania Convenda-Lux chiar acum și în orice cantitate. Calitate garantată!