stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

Servicii calitative si ieftine de turnare plastic la comandă de la «Convenda-Lux»

Firma «Convenda-Lux» produce pentru vânzare 8 tipuri de dispozitive de etanșare, dintre care - de indicare, de blocare și sigilii de plumb. In plus, aici puteți cumpăra sigilii autoadezive de diferite profile, fire de oțel și cupru, precum și plombiratoare pentru sigilii de plumb.

Servicii de prelucrare termoplastică

In plus, noi oferim servicii de prelucrare termoplastică. Turnare plastic la comanda - un serviciu popular, care este necesar în multe aplicații casnice și industriale. Cu toate acestea, turnare necesită un echipament adecvat. Din fericire, serviciile de turnare plastic au devenit acum cu mult mai accesibile datorită «CONVENDA-LUX». Acum, puteți obține întotdeauna produse de plastic de înaltă calitate.

Turnare plastic – un proces complex care nu se poate face fără echipamente speciale și fără material plastic de calitate. Firma «Convenda-Lux» este dotat cu echipamente moderne, europene, capabile, fără erori să producă produse din plastic de diferite tipuri, chiar și în cantități mari. Aveți nevoie urgent de prelucrare termoplastică? Suntem pregătiți să facem pentru dvs produse de orice formă, în strictă conformitate cu specificațiile de care aveți nevoie.

Firma «Convenda-Lux» oferă un serviciu pentru marcarea laser a materialelor plastice și a metalelor. Aveți nevoie de o cantitate mare de sigilii cu aplicarea logo-ului companiei? Nimic mai simplu. Apelați la noi. Avem un echipament performant specializat, prin care ve-ți obține rezultatul dorit, indiferent de complexitate cerinței.

Trebuie să setați un sigiliu pe echipamente casnice sau industriale, mărfuri transportate sau orice alt obiect? În gama de produse al companiei «Convenda-Lux», puteți găsi toate componentele necesare pentru instalarea fiabilă a dispozitivelor de etanșare. Va punem la dispozitie servicii de calitate pentru prelucrare termoplastică, precum și multe alte servicii sau produse, solicitate de producători cît și de persoane private.

Comandați turnarea produselor din plastic la comandă și asigurați-vă de profesionalismul nostru! Compania conventa-Lux lucrează pentru un rezultat de înaltă calitate, oferind doar cel mai înalt nivel de bunuri și servicii.