stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

Clesti de sigilat de la ConvendaLux – calitate si siguranta

Datorită «Convenda-Lux» puteți achiziționa un cleste pentru sigilii de plumb. Aceste dispozitive sunt necesare pentru instalarea corectă a sigiliilor din plumb. Desigur sigiliile din plumb pot fi instalate și prin modalități improvizate însă alegerea unui cleste-sigiliu este o opțiune sigură care nu v-a da greș. În cazul instalării defectuoase a sigiliului acesta în scurt timp ar putea slăbi și astfel supuneți riscurilor obiectele sigilate. Prin urmare, un cleste de sigilat este pur și simplu necesar deoarece acest dispozitiv oferă o compresie eficientă pentru o sigilare eficientă din ambele părți. Sigiliile din plastic sunt instalate fără acest instrument.

Avantajele сleşterului pentru sigiliile din plumb

Clește pentru sigilii de plumb - un dispozitiv simplu și eficient în utilizare la fel ca un clește pentru tăiat fire metalice. Acesta constă din două mânere care trebuie comprimate pentru a crea presiunea dorită, astfel garniturile laterale ale sigiliului sunt comprimate și transformate într-o unitate. Pentru a face acest lucru, sigiliul trebuie așezat în mijlocul plăcilor cleștelui. În majoritatea dispozitivelor de sigilare, plăcile sunt detașabile.

Cu ajutorul companiei «Convenda-Lux» puteți cumpara un clește-sigiliu cu plăci detașabile. În plus, la cerere, noi putem aplica o gravură specială. Astfel, pe sigiliu poate fi aplicat logo-ul, numărul de înmatriculare sau alte marcaje de proprietate. Imaginile sunt aplicate cu ajutorul unui laser. Este de dorit imaginea să fie concisă și simplă deoarece astfel gravura se v-a păstra o lungă perioadă de timp.

Cumpără acum cu ajutorul «Convenda-Lux» un clește pentru sigilare. Astfel vei asigura o instalare corectă și durabilă a sigiliilor din plumb.