stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

Sigilii din plumb – pret mic, calitate performanta

Sigilii din plumb - cel mai utilizat tip de sigilare. Principiul unui astfel de mecanism de sigilare este cunoscut din cele mai vechi timpuri. În ciuda apariției multor mijloace moderne de sigilare, puteți cumpăra fără griji sigilii-plumb fiindcă acestea nu și-au pierdut actualitatea astăzi. Principalele avantaje ale unor sigilii metalice sunt - simplitate, ușurință și preț ieftin. Întradevăr sunt o varianta accesibilă fiindcă beneficiați de un pret la sigilii de plumb foarte ieftin în comparație cu alte modalități de etanșare. 

Sigilii de plumb pentru contoare – avantaje

Sigilii plumb – sunt obiecte sferice sau cubice cu o gaură dreaptă în centru prin care trece firul pentru sigilare. În asortimentul magazinului-online «Convenda-Lux», veți găsi sigilii-plumb, pret ieftin și calitate garantată.

Puteți cumpăra sigilii din plumb pentru a sigila aproape orice obiect deoarece alegerea unor sigilii metalice, reprezintă o soluție universală pentru sigilare. Acest tip de etanșare este ușor și nu afectează obiectele staționare sau cele în curs de transportare. Cel mai des, sigiliile de plumb sunt montate pe contoare electrice, containere maritime, căi ferate, camioane si autoturisme.

«Convenda-Lux» de asemenea, vă poate oferi clește special pentru a seta cu ușurință sigiliile de plumb. Instalarea se v-a realiza prin simpla apăsare pe mânerul cleștelului, în urma căruia corpul sigliului este comprimat, unind ambele părți ale masei de plumb. Pentru a scoate sigiliul din plumb aveți nevoie de un clește de tăiat firele.

«Convenda-Lux» a creat toate condițiile pentru ca să puteți cumpara sigilii din plumb calitative, direct de la producător, beneficiind de un pret la sigilii de plumb, competent pe piață.