stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

Dispozitiv de plombare de ultima generatie
Dispozitiv de plombare de ultima generatie
Unde să cumpere sigilii pentru etanșare de înaltă calitate și de înaltă rezistență? În "Convenda-Lux" produc moderne si performante de tehnologii înalte dispozitive de sigilare cu caracteristicile calitative ale produsului.

Sigilii pentru etanșare in Moldova

Problema siguranței și protecției proprietății private nu-și va pierde niciodată relevanța sa. Cu fericire, sigiliile moderne din plastic poti faci acest lucru ușor și eficient.

Sigilii din plastic la comandă

Sigiliile pentru etanșare poti fi utilizate pentru a bloca accesul la echipamente speciale, contoare, aparate de măsura și mecanisme de control. De asemenea, ele vor proteja marfa împotriva deschiderii neautorizate în timpul transportului. Cu compania Convenda-Lux aveti la dispoziție toate tipurile de sigilii.

Sigiliile din plastic oferă multe avantaje. Prima și cea mai evidenta este prețul! Al doilea avantaj este nivelul ridicat de eficiență. Sunt fabricate din materiale ecologice care nu dăunează natura. Structura sigiliului este completată de sirma durabilă și rezistentă.

Convenda-Lux

Convenda-Lux oferă o gamă largă de sigilii plastic la un pret mic, care pot fi comandate în orice numarul. Dispozitive de etansare - soluție calitativa pentru probleme de siguranță. Compania „Convenda-Lux” se ocupă de fabricarea sistemelor de etanșare și echipamentelor pentru ei:

"Convenda-Lux"— locul unde puteți cumpărati sigilii de plastic la comanda, la preț accesibile.  Apelați-ne -  ne găsim soluții calitate pentru cele mai dificile sarcinile dvs.