stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

Sigiliu pe contorul de apa, lumina sau gaz

Atunci cand se iau in considerare diverse resurse, este necesar sa se sigileze dispozitivele pentru a se proteja de interferentele fraudatorilor. Sigiliile din Plastic pentru contoare sunt utilizate in productie, precum si in sectorul locuintelor si utilitatilor. Sigiliile din plastic pentru contoare ofera o protectie maxima, deoarece nu pot fi deschise sau eliminate fara urma.

Sigilii pentru contoare – tipuri

Sigiliile sunt fabricate din materiale diferite si pot fi proiectate pentru diferite dispozitive, astfel incat acestea sunt impartite in tipuri. Pe baza scopurilor utilizarii sigiliilor, acestea sunt impartite in urmatoarele categorii:

  • Sigilii pentru contoare de gaz. Cel mai adesea, garniturile rotative sau laser sunt utilizate pentru etansarea contorului de gaz. Uneori se folosesc Sigilii de blocare, plumb si antimagnetice.
  • Sigilii pentru contoare electrice. Sigiliile numerotate, plumb, rotative, antimagnetice si sigiliile autocolante sunt utilizate pentru etansarea contoarelor de energie electrica.
  • Sigilii pentru contor apa. Astfel de sigilii sunt atasate pe ambele parti cu un fir, deci nu pot fi deschise neobservate.

Atat sigiliile pentru contoarele de gaz, cat si sigiliile pentru contor apa si electricitate sunt iimpartite in plastic si plumb in functie de tipul de material de fabricatie.

sigiliu contor apa

Avantajele sigiliilor de la Convenda-Lux

Compania noastra pentru productia de dispozitive de etansare este una dintre cele mai bune si mai reputate din Moldova. Noi insine suntem angajati in productia de sigilii din plastic pentru contoare folosind propriile noastre tehnologii, astfel incat sa putem garanta calitatea lor inalta. Compozitia sigiliilor noastre include numai materiale de inalta calitate. Ele sunt rezistente la orice influente si temperaturi. Alegandu-ne, alegeti o protectie fiabila.

Cumparati un sigiliu pe tejghea

Oferim o gama larga de sigilii din plastic cu serie pe contoare: autoadezive, rotative, de blocare si etansare. In magazinul nostru puteti cumpara un sigiliu pe tejghea la cele mai mici preturi. Convenda-Lux este o garantie a calitătii, motiv pentru care ar trebui sa cumparati sigilii pentru contoare de la noi.