stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

stradela 1, Sihastrului 19 or. Codru, mun. Chişinău

Tel.: +373 69 13 73 60; Fax: +373 22 28 26 42; Email: convendalux@mail.ru

Dispozitive de sigilare "Sprut" de la ConvendaLux

Dispozitiv de sigilare Seria Sprut – un mecanism de sigilare cu funcție de indicator destinat pentru a bloca accesul neautorizat la obiecte staționare, precum și la mărfurile transportate. Niște dispozitive-sigilare Sprut pot fi instalate pe safe-uri, dispozitive de măsurare a consumului de apă electricitate ș.a.m.d, precum și pe ușile camerelor care conțin containere de marfă. Compania «Convenda-Lux» are o gamă largă de dispozitive de sigilare de producție proprie.

La cerere, pe sigilii se pot aplica inscripții numerale sau chiar logo-ul întreprinderii-client. Marcarea se v-a face cu dispozitive laser. Această opțiune este foarte utilă dacă aveți nevoie să procurați o cantitate mare de sigilii. Marcare vă v-a permite să le diferențiați între ele. In acest caz, un dispozitiv de sigilare Sprut este o alegere ideală fiindcă dispune de un număr din șapte cifre care pot fi aplicate pe sigiliu și care nu vor putea fi șterse.

 

Niște dispozitive-sigilare ”Sprut” vor asigura o protecție eficientă. Acestea sunt realizate din materiale fiabile, care pot rezista cu ușurință la toți factorii de mediu (temperaturi ridicate și scăzute, umiditate înaltă sau șocuri fizice). Sigiliile ”Sprut” sunt fabricate din material termoplastic, non-toxic. Nucleul sigiliului - realizat din polistiren iar firul - din oțel galvanizat durabil.

Unul din avantajele principale ale sigiilor ”Sprut” este că acestea sunt ușor de instalat fără a folosi un clește special. Construcția lor - este simplă și eficientă. Veți învăța ușor să instalați sigiliul, fără erori și fără a deteriora structura sa. Un sigiliu deschis nu va putea fi reutilizat.

Aveți nevoie de sigilii moderne și rezistente? Atunci adresați-vă la specialiștii serviciului «Convenda-Lux» și veți putea chiar astăzi să procurați orice dispozitiv de sigilare, luând în considerare orice cerințe specifice pentru proiectarea sigiliului.

Aveți nevoie de sigilii moderne de încredere? Cel mai bun preț vă așteaptă!

Contactați specialiștii Serviciului conventa-Lux și veți putea cumpăra sigilii din plastic de orice tip, ținând cont de orice cerințe individuale pentru proiectarea sigiliului și a oricăror componente.